Astra Plosca va juca la inceputul lunii viitoare in etapa nationala a Cupei Romaniei

Astra Plosca

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Castigatoare a fazei judetene, Astra Plosca isi continua in aceasta vara aventura in Cupa Romaniei, acolo unde va debuta la inceputul lunii august, in prima etapa nationala a competitiei. Jucatorii antrenati de Marius Lecovişte vor intalni pe 9 august una dintre echipele clasate pe ultimul loc in Liga a 3-a.

Astra Plosca si-a incununat sezonul fotbalistic 2016-2017 cu trofeul Cupei Romaniei, faza judeteana. Si asta dupa ce a reusit sa treaca la penalty-uri de cea mai puternica echipa din competitia judeteana, campioana Vointa Saelele, echipa care a reusit ulterior o calificare fara emotii in esalonul fotbalistic al Ligii a 3-a. Un trofeu cu atat mai valoros pentru elevii lui Marius Lecoviste prin faptul ca a fost castigat chiar pe terenul campioanei, in cadrul  Festivalului Fotbalului Teleormanean.
Astra Plosca merge astfel in etapa 1 nationala a Cupei Romaniei, acolo unde, pe 9 august, va juca contra uneia dintre echipele clasate pe ultimele locuri din Liga a 3-a. Un sezon de succes asadar pentru echipa din Plosca, la capatul caruia  a dat si golgheterul campionatului judetean, in persoana lui Horațiu Lascu, cu 42 de reusite stagionare.
Dupa ispravile trecute ale Unirii Branceni in competitia surprizelor, asa cum este denumita Cupa Romaniei, Astra Plosca spera si ea sa devina surpriza verii in Cupa Romaniei.