Competitie fotbalistica pentru scolile gimnaziale din Zimnicea

Competitie

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sala de sport a orasului Zimnicea a gazduit astazi o competitie fotbalistica dedicata elevilor din ciclul gimnazial. Organizata de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, in parteneriat cu Primaria Zimnicea, competitia a adus la start 9 echipe de la cele 3 scoli gimnaziale ale orasului.

Ultimul fluier al arbitrului a adus premii pentru toate echipele participante. 9 echipe de mini-fotbal de la cele 3 scoli gimnaziale ale orasului Zimnicea au luat parte astazi la “Cupa Unirii”, eveniment organizat de catre Directia Judeteana pentru Sport si Tineret, in parteneriat cu Primaria Zimnicea. Scopul evenimentului-promovarea activitatii sportive in randul elevilor.
Ultimul fluier al arbitrului a venit cu premii pentru toate echipele participante la competitie. Organizatorii i-au rasplatit astfel pe micii sportivi cu premii in diplome, cupe, tricouri si mingi de fotbal.
Urmatoarea competitie de mini –fotbal , in organizarea Directiei Judetene pentru Sport si Tineret , va avea loc la Alexandria pe data de 7 decembrie.