Debut cu stangul pentru Marius Baciu pe banca Turris-ului

Csikszereda - Turris Turnu Măgurele

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turris Turnu Magurele a pierdut vineri partida de campionat de la Miercurea Ciuc si a cazut pe locul 3 in clasamentul Ligii a 2-a. Marius Baciu a debut cu stangul pe banca tehnica a turnenilor.

Turris nu-si mai gaseste ritmul dupa plecarea  de la echipa a lui Erik Lincar, antrenorul care a promovat echipa si a adus-o pe primul loc in liga secunda in prima parte a acestui campionat. Marius Baciu, al treilea antrenor deja in aceasta stagiune(dupa Erik Lincar si Florin Bratu) a debutat cu o infrangere pe banca turnenilor. Turris a pierdut vineri  meciul de la Miercurea Ciuc, din debutul etapei a 15-a. FK Csikszereda  s-a impus la limita, scor 1-0, prin golul marcat in minutul 59 , si a administrat  Turris-ului  a 4-a infrangere in campionat . Meciul a fost unul echilibrat, fara un plus special  de o parte sau de alta, dar gazdele din Miercurea Ciuc a reusit sa se impuna gratie specularii unei greseli defensive a turnenilor. Turris a cazut pe locul 3, dupa CS Mioveni(30 de puncte din 15 meciuri), si UTA Arad(29 de puncte din 12 meciuri). Turris a ramas la 26 de puncte, dar are si ea un joc mai putin disputant, cel din etapa a 14-a, acasa cu Petrolul Ploiesti.
Chiar daca  saptamana aceasta se joaca 4 din cele 8 restante ale Ligii a 2-a, Turris nu se numara printre  echipele care vor juca intermediara. Echipa turneana va juca vineri, pe teren propriu, contra Ripensiei Timisoara, intr-un meci contand pentru etapa a 16-a. Ripensia Timisoara ocupa locul 11 in clasament, cu 20 de puncte acumulate. Timisorenii se numara printre putinele formatii de liga secunda care nu au nici o restanta .Ripensia a castigat o singura partida in deplasare, in prima etapa, dar a obtinut si multe egaluri pe terenurile adverse.
Turris –Ripensia Timisoara se joaca vineri la Turnu Magurele, cu incepere de la orele 17.30. Meciul va fi de asemenea televizat de 3 canale nationale de sport.