Dezvoltarea fotbalului juvenil, una dintre prioritatile conducerii AJF Teleorman

Stan Prodan

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stan Prodan a fost reales luna trecuta in fruntea Asociatiei Judetene de Fotbal Teleorman, pentru al  7-lea mandat consecutiv, fostul arbitru divizionar fiind, alaturi de omologul sau de la Giurgiu, cel mai longeviv conducator judetean din fotbalul romanesc.

Printre prioritatile noului mandat, Stan Prodan isi propune si dezvoltarea fotbalului juvenil din judetul nostru.
Stan Prodan a primit pe 28 martie un nou mandat de presedinte al fotbalului judetean, din partea Adunarii Generale si de Alegeri a Asociatiei Judetene de Fotbal Teleorman. Este al  7-lea mandat consecutiv  al fostului arbitru divizionar, care ramane, alaturi de omologul sau de la Giurgiu, cel mai longeviv conducator judetean din fotbalul romanesc. La debutul in noul mandat, presedintele reales a fixat si prioritatile fotbalului teleormanean pentru urmatorii ani. Printre acestea se numara si dezvoltarea fotbalului juvenil, atat pentru baieti, cat si pentru fete.
Dezvoltarea fotbalului  juvenil feminin se va bucura de atentia oficialilor AJF, care doresc sa sprijine cat mai mult avantul luat de acest fenomen in judetul nostru.In acest sens, AJF Teleorman a semnat un protocol de colaborare cu Inspectoratul Scolar, parteneriat care se va bucura de sprijinul financiar al Federatiei Romane de Fotbal. Astfel ca, in curand , judetul nostru va consemna organizarea unui campionat de fotbal juvenil destinat  fetelor.
Evident, conducerea AJF are proiecte si pentru fotbalul juvenil  practicat de baieti.
Un astfel de proiect de incurajare a fotbalului juvenil  l-a constituit si cea de-a 10-a editie a Cupei “IEPURASUL”, competitie adresata copiilor cu varste intre 7 si 10 ani, eveniment gazduit astazi de Stadionul Peco din Alexandria.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C