Dunarea Zimnicea a revenit in aceasta toamna in fotbalul judetean

Dunarea Zimnicea

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dunarea Zimnicea a revenit in aceasta toamna in fotbalul judetean, acolo unde a reusit o clasare in prima parte a primului esalon fotbalistic dupa terminarea turului de campionat al Ligii a 4-a.

La revenirea in competitie dupa un an de pauza, bilantul este unul pozitiv, echipa de la malul Dunarii dorindu-si o clasare cat mai buna, dar si promovarea fotbalistilor localnici.
Dupa un an de pauza, autoritatile zimnicene au decis reluarea activitatii fotbalistice locale la nivel de seniori. Dunarea Zimnicea a revenit astfel in campionatul Ligii a 4-a, acolo unde a reusit o clasare onorabila la finalul turului de campionat. Echipa antrenata de Sică Toțe ocupa pozitia a 5-a a clasamentului, fiind la momentul actual cea mai bine clasata echipa de oras. O clasare cat mai buna si promovarea tinerilor jucatori locali sunt de altfel si obiectivele echipei in acest sezon competitional.
Edilul zimnicean mai spera ca in urmatorii ani Zimnicea sa poata beneficia de un stadion modern si cochet.
Interviul integral cu primarul orasului Zimnicea va putea fi urmarit luni, 18 decembrie, cu incepere de la orele 19.00, in cadrul emisiunii “Sport Sud Special”.