Echipele teleormanene, inceput pozitiv in noul sezon de liga a 3-a

Sporting Rosiori

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Saptamana trecuta a inceput un nou sezon al Ligii a 3-a fotbalistice, acolo unde Teleormanul are si anul acesta 3 reprezentante, toate 3 reusind rezultate pozitive in etapa inaugurala.

Astfel Sporting Rosiori a obtinut un egal in deplasarea de la Flacara Horezu, tot un egal reusind si CSM Alexandria, pe teren propriu, contra echipei secunde a sibienilor de la Hermanstadt. Performera etapei in serie este insa de departe Turris Oltul Turnu Magurele, echipa care a zdrobit acasa pe Viitorul Domnesti , scor 7-0.
Seria a 3-a a Ligii a 3-a a aliniat la startul noii editii 3 echipe teleormanene, toate cele 3 formatii ale judetului reusind rezultate pozitive in prima etapa a noului sezon, 2 egaluri si o victorie categorica. Sporting Rosiori a reusit un egal alb pe terenul celor de la Flacara Horezu, CSM Alexandria a remizat acasa(scor 2-2), in fata echipei secunde a formatiei de prima liga ,Hermanstadt, iar Turris Oltul Turnu Magurele a zdrobit pe teren propriu, 7-0, pe Viitorul Domnesti. Echipa turneana se anunta deja ca una dintre candidatele certe la promovare, intr-o serie in care se pare, isi va gasi cu greu adversari pe masura. Este parerea majoritatii oamenilor de fotbal din judet, printre  ei si Paul Mara, presedintele lui Sporting Rosiori, cel care are cuvinte de lauda si pentru echipele din Craiova.
In privinta obiectivelor proprii, Paul Mara, este un  optimist ponderat . Conducatorul rosiorenilor este increzator in privinta evolutiei jucatorilor proprii, si este convins ca Sportingul nu va mai trece prin momentele de anul trecut, cand echipa s-a zbatut in coada clasamentului. Un joc bun care sa atraga publicul la stadion, acestea sunt obiectivele formatiei rosiorene in actuala editie de campionat.
In etapa a 2-a, Sporting Rosiori va primi acasa pe Astra 2,in timp ce celelalte doua  echipe teleormanene vor juca in deplasare. Turris Oltul Turnu Magurele la Flacara Moreni, iar CSM Alexandria la Viitorul Domnesti.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C