FCM Alexandria a reusit trei victorii consecutive in actualul sezon din Liga a 3-a

FCM Alexandria

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Parcurs impecabil in acest start de sezon in Liga a 3-a fotbalistica pentru FCM Alexandria. Echipa antrenata de Romulus Ciobanu a reusit 3 victorii consecutive, ultima saptamana trecuta, in derby-ul judetean contra celor de la Sporting Rosiori de Vede.

3 victorii din tot atatea meciuri in acest start de sezon in Seria a 3-a a Ligii a 3-a pentru echipa antrenata de Romulus Ciobanu. FCM Alexandria se afla astfel, la egalitate de puncte , 9, in fruntea seriei , alaturi de Petrolul Ploiesti si Vointa Turnu Magurele. Un start perfect de campionat pentru alexandreni, cu 7 goluri marcate si unul singur primit.
Intr-o serie cu Petrolul Ploiesti, vazuta de multi ca o promovata sigura, FCM ramane la acelasi obiectiv-prestarea unui joc cat mai bun si atragerea publicului la stadion. Nu s-ar da insa inapoi de la lupta pentru promovare daca aceasta ar putea fi realizata.
Etapa a 4-a a campionatului o va duce sambata pe FCM la Aninoasa, acolo unde alexandrenii spera sa confirme forma buna din acest start de sezon si  sa obtina toate cele 3 puncte.