FCM Alexandria continua lupta pentru titlu

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Desi ocupa in prezent pozitia a 3-a a campionatului judetean de fotbal, cu 4 puncte in spatele liderului “Sporting Turnu”, echipa condusa de Gabriel Lunga nu a renuntat la obiectivul propus la inceputul sezonului-castigarea titlului judetean si promovarea in Liga a 3-a fotbalistica.

Prezent ieri la emisiunea “SportSUD Special”, tehnicianul lui FCM Alexandria a vorbit despre obiectivele alexandrenilor pentru acest sezon, dar a facut si o analiza a luptei la titlu si a derby-ului pierdut de FCM in etapa a 8-a, in fata rivalei din municipiul Turnu Magurele. Chiar daca la momentul actual se afla doar pe pozitia a 3-a a clasamentului Ligii a 4-a judetene, echipa antrenata de Gabriel Lungu nu si-a schimbat obiectivele propuse la inceputul competitiei-castigarea titlului judetean si accederea in Liga a 3-a fotbalistica.
Obiectivele propuse la inceputul sezonului raman asadar aceleasi, asta in ciuda faptului ca FCM-ul a pierdut meciul direct contra lui “Sporting Turnu”, 3 puncte care vor cantari greu in economia campionatului si in configuratia finala a clasamentului Ligii a 4-a fotbalistice.
Vazute de majoritatea specialistilor ca fiind principalele candidate la promovare, FCM Alexandria si “Sporting Turnu” vor continua pana la final lupta pentru suprematie in fotbalul judetean, o rivalitate din care are de castigat in primul rand competitia fotbalistica a judetului.
Echipa antrenata de Gabriel Lungu va primi etapa viitoare pe teren propriu vizita lui Ajax Botoroaga, intr-un meci contand pentru runda a 10-a a Ligii a 4-a, un meci in care FCM-ul nu are voie sa faca nici un pas gresit daca vrea sa ramana in continuare in lupta pentru titlul judetean.

SportSUD Special 27.10.2014