FCM Alexandria continua lupta

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Castigarea tuturor meciurilor pana la finalul acestui sezon si specularea pasilor gresiti ai contracandidatelor acesta este obiectivul personal al noului antrenor de pe banca tehnica a celor de la FCM Alexandria-Romulus Ciobanu.

Chiar daca momentan ocupa doar pozitia a 3-a a Ligii a 4-a fotbalistice, la o distanta  de 4 puncte de liderul Sporting Turnu, alexandrenii vor lupta pana in ultima etapa, in tentativa lor de a castiga campionatul judetean de fotbal.
Desi a fost in negocieri cu FCM Alexandria inca din aceasta vara, revenirea lui Romulus Ciobanu pe banca tehnica a alexandrenilor s-a produs abia dupa etapa a 9-a a campionatului judetean de fotbal. Oferta lui FCM nu se poate refuza, astfel ca Romulus Ciobanu a dat imediat curs propunerii de preluare a echipei, asta in ciuda faptului ca formatia din municipiul resedinta de judet ocupa doar pozitia a 3-a a Ligii a 4-a, cu 4 puncte sub liderul Sporting Turnu.
Constient insa ca echipa sa are sansa a doua in acest sezon, Romulus Ciobanu nu-si pierde optimismul, ramanand insa cu picioarele pe pamant-obiectivul sau personal anul acesta este castigarea tuturor jocurilor si specularea eventualilor pasi gresiti ai formatiei din Turnu Magurele.
In viziunea noului tehnician al FCM-ului, premisele sunt bune-lotul de jucatori corespunde atat numeric, cat si valoric, obiectivului fixat.
Cu doua victorii obtinute sub comanda noului antrenor, FCM Alexandria  pregateste acum  meciul de pe teren propriu din etapa a 12-a, contra ocupantei locului al doilea in ierarhia provizorie a Ligii a 4-a fotbalistice, Unirea Branceni.

 

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C