FCM Alexandria joaca maine la Aninoasa intr-un meci contand pentru etapa a 4-a

Aninoasa

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

FCM Alexandria se deplaseaza maine la Aninoasa, acolo unde va disputa meciul contand pentru etapa a 4-a din cadrul Seriei a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice.

O deplasare aparent usoara, pe terenul unei formatii care nu a reusit nici un punct in actualul sezon. Un adevarat test de maturitate si concentrare insa pentru elevii pregatiti de antrenorul Romulus Ciobanu.
Cu 3 victorii din tot atatea posibile in startul actualului sezon fotbalistic de Liga a 3-a, si calificati in turul 4 al Cupei Romaniei dupa o victorie categorica la mijlocul acestei saptamani, FCM Alexandria face maine deplasarea la Aninoasa, acolo unde va disputa meciul contand pentru etapa a 4-a din Seria a 3-a a Ligii a 3-a. O deplasare aparent usoara, pe terenul unei formatii , FC Aninoasa, care a pierdut toate cele 3 partide din actuala stagiune . Misiune usoara insa doar in aparenta. Asta pentru ca elevii lui Romulus Ciobanu trebuie sa faca maine dovada maturitatii si a concentrarii pe terenul unei echipe aflate in mare criza de puncte.
Alexandrenii trebuie sa inteleaga acum ca toate echipele vor juca altfel contra FCM-ului.
Etapa a 4-a a Seriei a 3-a programeaza tot maine un nou derby judetean, cel dintre Sporting Rosiori de Vede si Vointa Turnu Magurele.