FCM Alexandria joaca maine la Buftea contra celor de la Viitorul Domnesti

David Adelin

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

FCM Alexandria incepe maine returul de campionat din Seria a 3-a a Ligii a 3-a, cu meciul din etapa a 2-a, contra celor de la Viitorul Domnesti. Un meci care se va desfasura la Buftea, din cauza problemelor terenului din Alexandria, afectat de caderile de zapada si inghetul de saptamana trecuta.

Amanat din cauza conditiilor de iarna, returul Ligii a 3-a incepe maine cu meciurile din etapa a 2-a. FCM Alexandria va juca maine la Buftea, contra celor de la Viitorul Domnesti, o echipa pe care alexandrenii au invins-o in turul de campionat cu 3-0. Locul de disputare al partidei(initial una programata pe teren propriu) a fost ales de oficialii FCM-ului, din cauza conditiilor improprii ale terenului din Alexandria, afectat de caderile de zapada si inghetul de saptamana trecuta.
Cu un singur transfer in pauza de iarna(fundasul David Adelin, fost jucator al lui Sporting Rosiori), alexandrenii mizeaza in lupta pentru promovare pe omogenitatea si calitatea lotului care a realizat performantele din prima jumatate a campionatului.
FCM Alexandria va incerca in acest retur promovarea in Liga a 2-a fotbalistica. Echipa a terminat prima parte a campionatului fara infrangere, cu un total de 30 de puncte, cu 2 mai putin decat liderul la zi, Petrolul Ploiesti.

foto: teresport.ro