FCM Alexandria s-a reunit in vederea inceperii pregatirilor pentru returul de campionat

Echipa FCM Alexandria

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

FCM Alexandria s-a reunit saptamana trecuta sub conducerea noului antrenor Marius Soica, in aceeasi formula ca la finalul turului de campionat.

20 de jucatori au raspuns deci prezent la convocare si au demarat pregatirile pentru inceperea returului, conducerea FCM–ului intentionand ca pana la startul celei de-a doua parti a sezonului sa mai aduca inca 3 jucatori. FCM Aexandria ocupa pozitia a doua a clasamentului Seriei a 3-a a Ligii a 3-a, la 2 puncte distanta de liderul Petroul Ploiesti.
FCM Alexandria s-a reunit pe 17 ianuarie sub conducerea noului antrenor Marius Soica, lotul alexandrenilor fiind identic cu cel care a terminat turul de campionat fara infrangere, la 2 puncte in spatele liderului din Seria a 3-a a Ligii a 3-a, Petrolul Ploiesti. In lupta pentru promovare conducerea clubului mizeaza asadar pe omogenitate, dar spera totusi ca pana la finalul perioadei de pregatire sa mai achizitioneze inca 3 jucatori care sa intareasca echipa si sa creeze concurenta pe posturi. FCM Alexandria are sanse reale anul acesta sa promoveze in Liga a 2-a, conducerea echipei fiind hotarata sa duca lupta pana in ultima etapa a sezonului, mai ales ca meciul direct contra celor de la Petrolul Ploiesti se va disputa chiar la Alexandria.
Stagiul de pregatire al alexandrenilor va cuprinde un cantonament la Curtea de Arges si o serie de meciuri amicale.
Primul meci al returului de campionat este programat pentru 3 martie, atunci cand FCM Alexandria urmeaza sa joace in deplasare la Popesti–Leordeni.