FCM Alexandria va incerca promovarea in Liga 2

Marius Stoica

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

FCM Alexandria s-a redresat rapid dupa plecarea antrenorului Romulus Ciobanu, care a ales sa plece chiar la rivala Petrolul Ploiesti. Marius Stoica este noul antrenor al FCM-ului, impreuna cu care alexandrenii se vor bate la promovare in Liga a 2-a, el urmand sa lucreze, cel putin pana in vara, cu actualul staff tehnic al lui Romulus Ciobanu.

Chiar daca au fost luati prin surprindere de plecarea antrenorului Romulus Ciobanu chiar la rivala Petrolul Ploiesti, conducerea clubului a reactionat foarte rapid pentru gasirea unui inlocuitor pentru antrenorul demisionar. Marius Stoica este noul tehnician al alexandrenilor, el urmand sa lucreze cu actualul staff tehnic, cel putin pana la finalul acestei editii de campionat a Seriei a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice. Alegerea nu este una intamplatoare, Marius Stoica aflandu-se si in trecut pe lista scurta de posibili antrenori ai FCM-ului. Noul tehnician vine de  la  echipa a 2-a a  Mioveniului, are un contract pe un an si jumatate, el avand ca obiectiv continuarea luptei pentru promovare in Liga a 2-a.
FCM Alexandria se va reuni la jumatatea lunii ianuarie, in vederea pregatirii returului de campionat programat sa inceapa pe data de 3 martie.
FCM Alexandria este neinvinsa in actuala editie de campionat din Seria a 3-a a Ligii a 3-a, alexandrenii ocupand la finalul turului pozitia a 2-a a clasamentului, cu 30 de puncte, cu 2 puncte mai putin decat marea favorita la promovare, Petrolul Ploiesti. Aflata dupa foarte multi ani in situatia de a avea sanse reale de accedere in esalonul second al fotbalului romanesc, FCM Alexandria este hotarata sa nu renunte in aceasta pauza de iarna la nici unul dintre jucatorii importanti, lotul urmand chiar sa fie intarit cu cateva transferuri.