Federatia Romana de Fotbal i-a recompensat pe juniorii din judet

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Doi fosti mari fotbalisti din tara, Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici, au poposit pentru cateva minute la Alexandria. Cu aceasta ocazie acestia au oferit 30 de mingii de fotbal pentru echipa feminia Universitatea Alexandria si pentru juniorii republicani de la CSS Turnu Magurele.

Asociatia Judeteana de Fotbal din Teleorman a primit astazi vizita Federatiei Romane de Fotbal. Cu aceasta ocazie, echipa feminia de fotbal Universitatea Alexandria Alexandria dar si echipa de juniori republicani CSS Turnu Magurele  au primit un cadou. Darul a venit din partea a doi mari fotbalisti ai Romaniei, Jean Vladoiu si Miodrag Belodedici, care in prezent sunt membrii Federatiei Roamen de Fotbal. Jean Vladoiu a declarat ca aceasta actiune este una benefica pentru copii pasionati de fotbal.
Pentru ca se doreste o mai buna performanta in domeniul fotbalului, managerul dezvoltare fotbalistica din cadrul Federatiei Roamane de Fotbal, a declarat ca in cel mai scurt timp se va lucra si la infrastructura fotbalistica. Tot acesta a mai declarat ca fotbalul feminin este o prioritate pentru Federatie.
Miodrag Belodedici, s-a aratat incantat ca la Alexandria exista o echipa de fotbal femin, mai ales ca acesta prinde contur si in afara tarii.
In total la nivel national prin aceasta actiune, Federatia Roamana de Fotbal va distribuii un total de 15000 de mingii la echipele femine de fotbal dar si pentru juniorii republicani.