Florea Voicila vede echipele teleormanene favorite la promovare in Liga a 2-a

Florea Voicila

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Florea Voicila vede echipele teleormanene candidate la promovare in Liga a 2-a. Este vorba despre Turris-Oltul Turnu Magurele si CSM Alexandria, doua dintre echipele teleormanene de Liga a 3-a, distribuite ambele in Seria a 3-a. Echipe care de altfel, s-au numarat printre  protagonistele seriei si sezonul trecut, atunci cand au ocupat locurile 2 (Alexandria), respectiv 3(Turnu Magurele).

Florea Voicila a deshis seria invitatilor in editia de toamna a emisiunii “Sport Sud Special”, ocazie cu care omul de fotbal a analizat si noul sezon fotbalistic ce sta sa inceapa la finalul acestei saptamani, atat in Liga a 3-a, cat si in Liga a 4-a judeteana. Inainte de asta , Florea Voicila a rememorat momentul zilei de 23 iunie, atunci cand a fost omagiat de Federatia Romana de Fotbal,ca unul dintre cei mai emblematici jucatori de fotbal ai  Ligii  a 2-a, in perioada de glorie a acestei competitii.
Despre Seria a 3-a a Ligii a 3-a, Florea Voicila spune ca va fi  dominata de echipele teleormanene, pe doua dintre acestea(CSM Alexandria si Turris-Oltul Turnu Magurele) vazandu-le candidate la promovare, doar Municipal Brasov putand sa puna probleme reale celor doua. Asta in conditiile in care multe dintre echipele seriei sunt echipe secunde ale unor formatii de Liga 1.
Noul sezon al Ligii a 3-a se va deschide la sfarsitul acestei saptamani, atunci cand, pe 24 si 25 august,sunt  programate meciurile primei etape ale editiei  2018-2019. 80 de echipe iau startul in noul sezon, impartite in cate 5 serii a 16 echipe, cele 3 echipe teleormanene( din Alexandria, Turnu Magurele si Rosiori de Vede)fiind distribuite in Seria a 3-a.