Fotbalul teleormanean si-a premiat performerii

Unirea Branceni

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Punct final sezonului fotbalistic 2018-2019. Festivalul Fotbalului Teleormanean si-a premiat sambata, 8 iunie, preformerii sezonului care tocmai s-a incheiat. Ajax Botoroaga castiga faza judeteana a Cupei Romaniei, iar Unirea Branceni titlul de campioana.

Festivalul Fotbalului Teleormanean desfasurat sambata pe stadionul din Branceni a pus punct final sezonului fotbalistic 2018-2019. Evenimentul a adus in prim-plan cele mai importante echipe(la toate categoriile de varsta) din competitiile judetene. 18 premii a acordat la aceasta editie Asociatia Judeteana de Fotbal(pentru campioana judeteana, pentru castigatoarele seriilor de Liga 5 si Liga 6, pentru golgeterii sezonului, pentru foste glorii ale fotbalului teleormanean, premiu pentru fair-play, dar si premii pentru castigatoarele intrecerilor de copii si juniori). SORIN DINCA (de la Avantul Bragadiru) si DANIEL NICA(Rapid Buzescu) si-au impartit titlul de golgeter al judetului(ambii cu cate 44 de reusite in acest sezon). Ajax Botoroaga a castigat faza judeteana a Cupei Romaniei, iar Unirea Branceni titlul de campioana a judetului, pentru prima data in istoria echipei.
Un moment emotionant al evenimentului de sambata a fost premierea a doua dintre fostele glorii ale fotbalului teleormanean. Este vorba despre VALERIU TARNICEANU si NICOLAE VACARIU.
Premiile oferite  de catre AJF Teleorman si sponsorul sau, se ridica la circa 28.000 lei. Dupa caz, ele au constat in echipamente sportive, diplome,medalii si trofee, dar si premii in bani.