Locul 4 pentru FCM Alexandria la finalul sezonului din Seria 3 a Ligii 3 fotbalistice

Conducerea FCM

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Bilant pozitiv pentru FCM Alexandria  la finele primului sezon de la revenirea in Liga a 3-a fotbalistica. Astfel, desi  echipă noua promovata in esalonul divizionar, FCM-ul a reusit o clasare pe pozitia a 4 –a a seriei, cu un pas pe podium.

Desi a avut fluctuatii de forma care s-au rasfrant si asupra unora dintre rezultate, FCM Alexandria are un bilant pozitiv in primul sezon de la revenirea in Liga a 3-a fotbalistica, acolo unde trupa antrenata de Romulus Ciobanu si Marian Botea a activat in seria a 3-a, o serie formata din 15 echipa. 44 de puncte acumulate in cele 28 de partide le-au permis alexandrenilor o clasare mai mult decat onorabila-locul 4, la egalitate cu echipa de pe locul 3.
Proiectul fotbalistic al alexandrenilor a inceput cu aproximativ un an si jumatate in urma, atunci cand la carma FCM-ului a revenit Romulus Ciobanu, el si staff-ul lui fiind si anul acesta prima optiune a conducerii clubului pentru banca tehnica a echipei.
Sporting Rosiori de Vede, cealalta echipa teleormaneana de Liga a 3-a, a reusit si ea o clasare lipsita de griji la finalul competitiei din aceasi serie a 3-a: locul 7, cu 40 de puncte acumulate.