Paraseste Gabriel Vladulescu pe Sporting Rosiori?

Gabriel Vladulescu

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Gabriel Vladulescu a vorbit pentru prima data public despre o eventuala plecare de la Sporting Rosiori de Vede, club pe care il conduce de 2 ani si pe care l-a condus in aceasta vara catre Liga a 3-a fotbalistica.

Presedintele rosiorenilor recunoaste ca are oferte sa preia alte echipe, dar, pana la finalul acestui tur de campionat, nu se pune problema sa plece de la conducerea lui Sporting Rosiori.

Gabriel Vladulescu a recunoscut ieri ca a avut inca din aceasta vara oferte sa preia conducerea altor echipe divizionare, dar, cele mai serioase au venit din partea lui FC Caransebes, o echipa pe care Gabriel Vladulescu a mai condus-o si in trecut. Mai mult decat atat, presedintele rosiorean recunoaste ca discutiile cu oficialii de la Caransebes au depasit faza simplelor tatonari.

Cum momentul deciziei a fost amanat pana in pauza competitionala dintre tur si retur, decizia lui Gabriel Vladulescu va depinde atunci si de discutiile cu primarul Cristian Duica, omul impreuna cu care a fost reconstruita echipa Sportingului.

Gabriel Vladulescu a vorbit ieri si de eventuala plecare a unor jucatori sau a antrenorului de la Sporting, in cazul in care va decide sa preia alta echipa.

Cristi DuicaPentru a afla daca Gabriel Vladulescu va pleca sau nu de la carma formatiei pe care a reusit sa o duca in fotbalul divizionar, trebuie sa asteptam asadar finalul acestu tur de campionat. Un final care este destul de aproape, pe 22 noiembrie, atunci cand Sporting Rosiori de Vede se va deplasa in judetul Olt, pentru meciul cu Visina Noua, joc contand pentru etapa a 13 –a si ultima, a seriei a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice.