Pregătiri pentru Liga a 3-a

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Stafful-ul tehnic si conducerea lui Sporting Rosiori de Vede se vor intruni saptamana viitoare cu reprezentantii autoritatilor locale ale municipiului, in vederea stabilirii programului de pregatire al echipei pentru viitorul sezon de Liga a 3-a.

In functie de rezultatul acestei intalniri, actuala conducere va continua sau nu colaborarea cu formatia rosioreana. Dupa ce anul trecut pierduse barajul de promovare in Liga a 3-a  in fata lui FC Bals, rosiorenii au strans din nou randurile si au sunat mobilizarea pentru inca un sezon in Liga a 4-a judeteana, pe care au castigat-o fara sa cunoasca gustul amar al vreunei infrangeri. Un sezon perfect pentru Sporting Rosiori,incununat cu victoria in fata lui Comprest Gim Bucuresti, care duce formatia teleormaneana in Liga 3-a. Cu atat mai meritorie este performanta rosiorenilor, cu cat Liga a 4-a judeteana a fost in sezonul care tocmai s-a incheiat, mai puternica poate ca niciodata.
In fata rosiorenilor sta insa acum o provocare de cu totul alt nivel. Participarea in Liga a 3-a necesita o pregatire speciala, atat la nivelul lotului de jucatori, cat si la nivelul structurii de organizare a clubului. Actualul lot, cu exceptia lui Valimareanu, va continua si la Liga a 3-a, asteptandu-se insa si intariri consistente.
Ramanerea actualului presedinte al Sportingului este conditionata de rezultatul discutiilor programate saptamana viitoare, atunci cand staff-ul de conducere al echipei se va intalni cu reprezentantii municipalitatii. Conditiile asteptate sunt unele realiste si echilibrate.
Cel mai probabil, intalnirea dintre conducerea Sportingului si primarul Cristian Duica,edilul sef al municipiului Rosiori de Vede, va avea loc marti, 1 iulie.