Presedintele AJF Teleorman a analizat la Media Sud TV sezonul fotbalistic care tocmai s-a incheiat

Stan Prodan

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Prezent luni in emisiunea “Sport Sud Special” , presedintele Asociatiei Judetene de Fotbal a facut o radiografie a sezonului fotbalistic locale care tocmai s-a incheiat. Presedintele Stan Prodan a vorbit printre altele despre nivelul fotbalistic al campionatului judetean, dar si despre campioana en-titre din Liga a 4-a.

Stan Prodan, presedintele AJF Teleorman a analizat la “Sport Sud Special” sezonul fotbalistic care tocmai s-a incheiat. Atentia sefului fotbalului judetean s-a aplecat in special asupra Ligii a 4-a, cea mai importanta intrecere fotbalistica locala. In opinia presedintelui AJF, ultima editie de campionat a consemnat un pas inainte in privinta fair-play-ului. A fost de asemenea o editie omogena si compacta ca valoare, cu unele mici  exceptii.
Despre campioana Rapid Buzescu, Stan Prodan are cuvinte de lauda si apreciere, dar si note critice. Potrivit lui, Rapid Buzescu a meritat coroana de campioni ai judetului, datorita jocului si constantei aratate inca din editia anterioara. A avut jocul cel mai bine organizat, plus jucatori cu valoare si experienta, care au facut diferenta in momentele dificile. In privinta meciului de baraj, presedintele AJF a subliniat diferenta facuta de programul de pregatire al celor de la Horezu, dar si apatia teleormanenilor. O abordare mai curajoasa si mai energica ar fi limitat macar proportia scorului.
In privinta datoriilor inregistrate de echipe catre AJF, presedintele Stan Prodan a subliniat lipsa acestei probleme. Fata de anii trecuri, majoritatea  echipelor  sunt cu datoriile la zi, sau la un nivel scazut.

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C