Proiectul Young Steaua Alexandria prinde tot mai mult radacini

Young Steaua

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Demarat in urma cu mai putin de o jumatate de an, proiectul scolii de fotbal “Young Steaua Alexandria”, pare sa fie  unul viabil. Circa 140 de copii cu varste intre 5 si 10 ani sunt deja inscrisi la clubul infiintat de Vali Badea si Sorin Paraschiv.

Mai mult, Young Steaua doreste  chiar sa-si largeasca aria de selectie cu noi grupe de varsta. Intr-o vreme in care interesul pentru cresterea tinerilor fotbalisti este pe buzele tuturor, dar in care initiativele cu adevarat viabile pot fi numarate pe degetele de la o mana, YOUNG STEAUA ALEXANDRIA pare sa fie cu adevarat un succes . 140 de copii cu varste  cuprinse intre 5 si 10 ani ,sunt deja inscrisi la antrenamentele clubului infiintat de Vali Badea si Sorin Paraschiv. 3 zile pe saptamana micutii asipiranti la statutul de jucatori profesionisti se intalnesc cu instructorii lor pentru a deprinde tainele sportului rege.
Primul antrenament sub blazonul Young Steaua Alexandria s-a desfasurat pe 19 mai.Zeci de copii au batut de atunci la portile clubului, determinandu-I astfel pe initiatori sa treaca peste toate obstacolele inerente oricarui inceput. Mai mult decat atat, pentru viitor, Young Steaua spera sa poata dispune si de o baza sportiva proprie.
Young Steaua isi va deschide in viitor portile si pentru copiii cu varste cuprinse intre 10 si 12.