Se apropie startul campionatului judetean

Sedinta AJF

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sezonul fotbalistic de toamna bate la usa.Mai sunt doar cateva zile pana la reluarea campionatului Ligii a 4-a fotbalistice, care si-a programat sambata, 29 august , meciurile etapei inaugurale.16 echipe, dintre care 5 formatii nou-promovate, vor lua startul editiei 2015-2016 a campionatului judetean de fotbal.

Sedinta tehnica de ieri  a celor 16 formatii teleormanene de Liga a 4-a a prefatat si anul acesta startul noii editii a campionatului judetean de fotbal, programat  pentru finalul acestei saptamani.O editie de campionat asteptata cu interes, si care se anunta mai echilibrata decat editiile anterioare. O editie care ar putea trimte echipa campioana  direct in Liga a 3-a.
Cum emotie si interes asteapta noul sezon si protagonistele competitiei, indiferent de traditia lor in primul esalon fotbalistic al judetului.
Sedinta tehnica de ieri a reliefat plusurile si minusurile intrecerii judetene. Daca la capitolul “baze sportive” judetul nostru se prezinta foarte bine, mult peste judetele vecine, nu acelasi lucru se poate spune si despre arbitri. La acest capitol, Teleormanul inregistreaza inca un deficit atat calitativ, cat si cantitativ.
Campionatul Ligii a 4-a se reia sambata, 29 august, cu incepere de la orele 10,30, cand sunt programate jocurile echipelor de juniori A1, pentru ca de la orele 12,30 sa debuteze si intrecerea echipelor de seniori.