Sporting a obtinut cea de-a doua victorie contra Inter Clinceni

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sporting Rosiori de Vede a reusit sambata a doua victorie stagionala in actuala editie a Ligii a 3-a fotbalistice. Nu a fost insa deloc usor-adversarii de la Inter Clinceni venind la Rosiori cu scopul de a castiga puncte.

Un meci echilibrat, iar pe final de-a dreptul dramatic, fiind nevoie de parada lui Andrei Preda la penaly-ul ilfovenilor pentru ca toate cele 3 puncte sa ramana la Rosiori de Vede.
A doua victorie a sezonului  nu a venit deloc usor pentru trupa antrenata de Cristi Negru, care a avut sambata in fata  un adversar artagos, hotarat sa plece cu cel putin un punct de la Rosiori. Nu a fost insa asa.Sporting a reusit sa-si adjudece victoria, o victorie cu atat mai dramatica cu cat a fost obtinuta si gratie prestatiei portarului Andrei Preda, care a reusit pe final sa pareze o lovitura de pedeapsa a ilfovenilor. In final a fost 2-1 pentru rosioreni,care au punctat prin golurile semnate de Bocanete si Mosteanu, pentru oaspeti reusind sa marcheze Mihai.
Pentru Sporting urmeaza acum deplasarea de la Campulung, pentru meciul contra celor de la “Dinicu Golescu”, meci contand pentru etapa a 7-a a seriei a 3-a, Liga a 3-a.
Dupa victoria de sambata de pe teren propriu, Sporting Rosiori acumuleaza 7 puncte si mai urca o pozitie in ierarhia provizorie a seriei, inaintea etapei cu numarul 7, echipa rosioreana ocupand pozitia a 9-a a clasamentului seriei a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice.