Sporting Rosiori joaca maine contra Inter Clinceni

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sporting Rosiori de Vede este hotarata sa obtina maine, pe teren propriu, a doua victorie din aceasta editie a Seriei a 3-a a Ligii a 3-a de fotbal. Rosiorenii joaca maine acasa, cu incepere de la orele 15.00, contra celor de la INTER CLINCENI, intr-un meci contand pentru etapa a 6-a a noului sezon al Ligii a 3-a.

Elevii lui Cristi Negru spera sa treaca maine peste toate ghinioanele din acest debut de sezon si impreuna cu remedierea aspectelor de joc care au creat probleme in meciurile  trecute, sa faca o partida solida care sa le aduca a doua victorie a sezonului.
Adversarul de maine al Sportingului, INTER CLINCENI, nu este insa unul lejer, asta in ciuda locului din clasament-pozitia a 11 –a in serie, cu 4 puncte-echipa ilfoveana fiind un club puternic in fotbalul divizionar, mai nou, beneficiind si de prezenta pe banca tehnica a unui antrenor de talia lui Dumitru Dumitriu. Cu toate acestea, in tabara rosiorenilor, cuvantul de ordine pentru meciul de maine este unul singur-victoria.
Meciul din cadrul etapei a 6-a a seriei a 3-a a Ligii a 3-a, dintre Sporting Rosiori de Vede si Inter Clinceni se va disputa maine pe municipalul rosiorean, cu incepere de la orele 15.00. Telespectatorii MEDIA SUD pot urmari inregistrarea integrala a partidei, duminica 5 octombrie, cu incepere de la orele 16.00, numai pe postul nostru de televiziune.