Sporting Rosiori lupta pentru salvarea de la retrogradare

Sporting Rosiori

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sporting Rosiori a inceput returul de campionat cu mari schimbari de jucatori si cu antrenor nou. Dupa primele 2 etape, echipa este neinvinsa, dar nici nu a reusit sa castige sau sa inscrie vreun gol. Sporting Rosiori joaca maine pe teren propriu contra celor de la Unirea Bascov, intr-un meci contand pentru etapa a 18-a a Seriei a 3-a, a Ligii a 3-a.

Sporting Rosiori a inceput returul de campionat cu 2 rezultate pozitive. Doua egaluri la zero contra celor de Flacara Horezu(pe teren propriu) si Astra 2(in deplasare). Doua rezultate care dau incredere, dar care ridica si serioase semne de intrebare: Sporting Rosiori a ajuns la 3 meciuri de campionat fara gol inscris. Golul este asteptat maine, in meciul de pe teren propriu contra celor de la Unirea Bascov, o echipa de pe locul 10 al clasamentului Seriei a 3-a a Ligii a 3-a. Golul care sa aduca si o victorie, care ar putea urca Sportingul cateva pozitii in clasament, pana pe locul 12. Atacul ramane marea problema a Sportingului in aceasta primavara.
O victorie in meciul de maine ar aduce o adevarata gura de oxigen echipei rosiorene. O victorie posibila, mai ales ca Unirea Bascov nu a inceput tocmai grozav acest retur de campionat(infrangere si egal in primele 2 etape).