Sporting Rosiori ramane neinvinsa

Gol Sporting

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Sporting Rosiori ramane neinvinsa si dupa a 5-a etapa a returului Seriei a 3-a, Liga a 3-a. Elevii lui Cristi Negru au remizat, sambata pe teren propriu, scor 2-2, contra ilfovenilor de la CS Stefanesti, intr-un meci contand pentru etapa a 18-a a Ligii a 3-a fotbalistice.

Sporting Rosiori de Vede si-a pastrat invincibilitatea si dupa a 5-a runda a returului din Seria a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice. A fost 2-2, contra ilfovenilor de la CS Stefanesti, dupa o partida in care gazdele de la Sporting au condus pana in minutele de prelungire ale partidei. Bocanete a deschis rapid scorul pentru rosioreni, Voicu a adus prima egalare a ilfovenilor, Valcica a facut 2-1 pentru gazde, pentru ca la ultima faza a jocului, Lazar sa  stabileasca scorul final.

Dupa doua meciuri acasa, pentru rosioreni urmeaza acum deplasarea de la Clinceni, una dintre cele mai puternice formatii ale seriei.

Dupa 18 etape, Sporting Rosiori de Vede ocupa pozitia a 9-a a clasamentului Seriei a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice, cu un total de 22 de puncte.