Sporting Turnu vine la Alexandria sa ia trei puncte

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Optimismul realist si bine temperat este starea de spirit in tabara liderului la zi al Ligii a 4-a fotbalistice. Sporting Turnu vine la Alexandria pentru meciul cu FCM-ul, sa scoata maxim din primul derby al sezonului in campionatul judetean de fotbal.

Etapa a 8-a a Ligii a 4-a programeaza maine pe stadionul municipal din municipiul resedinta de judet primul derby al campionatului judetean de fotbal. Meciul dintre FCM Alexandria si Sporting Turnu este vazut de multi ca fiind decisiv pentru deciderea viitoarei campioane judetene. Lideri la zi in campionat, turnenii vor veni maine la Alexandria sa castige toate cele 3 puncte, asta in ciuda faptului ca tehnicianul oaspetilor de maine nu vede partida din runda a 8-a ca fiind decisiva pentru soarta campionatului.
Pe primul loc in campionat,cu 16 puncte, cu unul mai mult decat alexandrenii,turnenii considera ca FCM-ul pleaca cu un mic avantaj in partida de maine. Asta nu schimba insa obiectivul oaspetilor-victoria pe terenul contracandidatei la castigarea campionatului.

Mai ales ca oaspetii vor avea maine si sustinere din partea fanilor din Turnu Magurele.
Partida din etapa a 8-a a campionatului judetean de fotbal dintre FCM Alexandria si Sporting Turnu se va desfasura pe stadionul municipal din Alexandria cu incepere de la orele 12.30.

Vali B?doi - antrenor Sporting Turnu