Turris a facut a doua mutare pe piata transferurilor

Samson Nwabueze

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Dupa achizitionarea mijlocasului de Liga 1, Tiberiu Serediuc, Erik Lincar isi aduce la echipa un fost jucator pe care l-a antrenat 7 ani. Este vorba de nigerianul Samson Nwabueze. Samson are 31 de ani, si de 12 ani evolueaza in fotbalul romanesc. Ultima echipa a fost formatia de Liga a 3-a, Flacara Horezu, acolo unde a evoluat in ultimii 2 ani.

Pauza competitionala a adus pentru Turris Turnu Magurele despartirea de mai multi jucatori, nu mai putin de 6 fotbalisti  plecand in aceasta iarna de la Turnu Magurele(Mihai Savin, Claudiu Juncanaru, Ionut Rus, Charles Acolatse, Cristi Bud, sau Ion Marin). Revenit pe banca turnenilor, Erik Lincar nu s-a grabit cu aducerea de jucatori.Tehnicianul a stat si a analizat, iar apoi a facut mutarile.
Primul transfer a fost unul de Liga 1. Mijlocasul Tiberiu Serediuc a fost primul jucator nou care a venit in aceasta pauza sa intareasca randurile echipei turnene.
Al doilea jucator sosit la Turris este o foarte veche cunostinta a antrenorului Erik Lincar: fundasul Nigerian de 31 de ani, Samson Nwabueze,care s-a despartit de fosta echipa, formatia de Liga a 3-a, Flacara Horezu. Nigerianul evolueaza de 12 ani in fotbalul romanesc, in cea mai mare parte a timpului, fiind un obisnuit al ligii secunde, acolo unde a jucat pentru Callatis Mangalia, Damila Maciuca, CSM Ramnicu Valcea, sau Academica Clinceni. L a toate aceste echipe antrenor i-a fost chiar Erik Lincar.  Nigerianul a avut si o trecere scurta prin Liga 1, acolo unde a imbracat tricoul celor de la Pandurii Targu-Jiu, in ultimul sezon de Liga 1 al echipei gorjene. Ultimii 2 ani a jucat la Flacara Horezu.
Foarte probabil, venirile de jucatori nu se vor opri aici. Mai ales ca, pe surse, se vorbeste ca Turris ar fi interesata de aducerea lui Ionut Cioinac(ultima oara la Petrolul Ploiesti), sau a lui Marius Chindris(ultima echipa Viitorul Selimbar)