Turris a pierdut meciul cu Metaloglobus

Metaloglobus - Turris

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turris a inregistrat sambata a doua infrangere in acest sezon de Liga a 2-a. Echipa antrenata de Florin Bratu a pierdut la limita, scor 0-1, pe terenul celor de la Mataloglobus Bucuresti.

Etapa a 11-a a adus a doua infrangere stagionala pentru Turris-Oltul Turnu Magurele. Echipa antrenata acum de Florin Bratu a pierdut la limita deplasarea din cartierul Pantelimon, scor 0-1, cu Metaloglobus Bucuresti. Turnenii au dominat jocul, atat prin posesie , cat si prin ocazii de gol, dar cei care au ramas cu punctele au fost bucurestenii. Claudiu Herea a marcat in minutul 65 pentru victoria lui Metaloglobus, care face 18 puncte si urca pe pozitia a 5-a a clasamentului. Turris ramane cu 25 de puncte, si pierde din avansul fata de locul 2. CS Mioveni a castigat clar in deplasarea de la Ripensia Timisoare(scor 5-0 pentru Mioveni), si vine la 23 de puncte, cu 2 mai putin ca Turris.
Infrangerea cu Metaloglobus  vine dupa victoria de etapa trecuta, cand Turris-ul a invins acasa ,in ultimele minute pe Gloria Buzau. Norocul nu a mai tinut cu turnenii, care au acuzat si terenul sintetic de pe stadionul lui Metaloglobus, o suprafata cu care sunt mai putin obisnuiti. Este a doua infrangere a liderului din Liga a 2-a, si tot in deplasare(precedenta infrangere , la Pitesti, cu Fc Arges).
Elevii lui Florin Bratu nu au insa timp de regrete. Turris joaca miercuri acasa cu UTA ARAD, echipa dupa locul 3, cu 19 puncte, dar cu 3 meciuri mai putin disputate.
Turris-UTA ARAD se joaca miercuri, 16 octombrie, cu incepere de la ora 19.30.