Turris-Oltul Turnu Magurele joaca maine pe teren propriu cu Flacara Horezu

Flacara Horezu - Turris Oltul Turnu Magurele

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turris-Oltul Turnu Magurele joaca maine pe teren propriu cu Flacara Horezu, ocupanta locului 2 in Seria a 3-a a Ligii a 3-a de fotbal. O victorie in meciul de maine ar consolida si mai mult sansele de promovare ale turnenilor.

Etapa a 24-a a Seriei a 3-a a Ligii a 3-a de Fotbal programeaza maine la Turnu Magurele  derbyu-ul care ar putea clarifica aproape toate necunoscutele in privinta luptei pentru promovare in esalonul second al fotbalului romanesc. Gazda partidei, Turris –Oltul Turnu Magurele , lider detasat al seriei, primeste vizita ocupantei locului 2, Flacara Horezu. Cu 53 de puncte, fata de 45 ale oaspetilor din Horezu,  echipa din Turnu Magurele pare favorita clara in meciul de maine. Cel putin la prima vedere. Nu trebuie insa uitat ca echipa turneana a pierdut 3 puncte importante etapa trecuta, in deplasarea de la Alexandria. Asta in timp ce urmatoarele doua echipe in serie, au reusit sa-si castige partidele programate in cadrul etapei a 23-a(Flacara Horezu a zdrobit acasa pe Voluntari 2, cu scorul de 3-0, iar Craiova lui Mititelu a luat si ea 3 puncte in deplasarea de la Astra 2, pe terenul careia s-a impus la limita, scor 1-o).
Chiar daca despartite in clasament de 8 puncte, Flacara Horezu nu trebuie neglijata. Revelatia sezonului in seria ei, Flacara Horezu a avut, din postura de nou-promovata, rezultate excelente. In meciul tur,pe teren propriu, Flacara Horezu a invins-o chiar pe Turris Turnu Magurele(etapa a 9-a a turului de campionat, la Horezu, scor 1-0).
O victorie in meciul de maine  ar apropia decisiv  echipa din Turnu Magurele de promovarea in Liga a 2-a , cu 6 etape inainte de finalul sezonului.
Meciul dintre Turris –Oltul Turnu Magurele si Flacara Horezu se joaca maine, incepand cu orele 17.00.