Turris Turnu Magurele a semnat cu Tiberiu Serediuc

Tiberiu Serediuc

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Turris Turnu Magurele se intareste cu un jucator de prima liga. Mijlocasul Tiberiu Serediuc (27 de ani, ultima oara la FC Hermannstadt) a semnat cu echipa teleormaneana.

Turris Turnu Magurele s-a despartit in aceasta iarna de mai multi jucatori care au evoluat pentru teleormaneni in prima parte a campionatului Ligii a 2-a. Astfel, in pauza de iarna Turris a renuntat la Cristi Bud,Mihai Savu, Charles Acolatse, Ionut Rus, sau Claudiu Juncanaru. L-a readus in schimb la conducerea tehnica pe Erik Lincar, antrenorul care a promovat-o in liga secunda, si care a condus-o pe Turris primele 9 etape, la plecarea sa turnenii fiind liderii Ligii a 2-a.  Pana acum cateva zile insa, Turris nu facuse nici o mutare pe piata transferurilor. Asta pana duminica, 12 ianurie, cand pagina oficiala a clubului anunta venirea primului jucator . Este vorba de mijlocasul dreapta Tiberiu Serediuc, (27 de ani), jucator cu sezoane bune in prima liga.
Tiberiu Serediuc a debutat in Liga 1 in 2012, atunci cand semna cu Concordia Chiajna. Dupa 5 sezoane in tricoul ilfovenilor, se transfera la FC Botosani, iar in vara trecuta la FC Hermannstadt. 18 aparitii a bifat Serediuc in tricoul sibienilor, dintre care 14 ca titular, fara sa reuseasca insa vreun gol. Tiberiu Serediuc vine sa intareasca compartimentul median, acolo unde se pare ca Turris doreste sa il aduca si pe Marius Chindris(jucator trecut pe la UTA si Petrolul, ultima oara la Viitorul Selimbar, in Liga a 3-a). Mai mult ca sigur insa ca Turris va mai opera transferuri in aceasta perioada de pauza.
Turris Turnu Magurele s-a reunit saptamana trecuta, pe 10 ianurie . Turnenii au optat pentru o pregatire in tara, in cantonamentul de la Izvorani, Ilfov.
Liga 2 se va relua la sfarsitul lunii februarie, cu meciurile etapei a 22-a, programate in aceasi zi: 22 februarie. Turris va avea atunci un meci de foc, in deplasare cu Rapid Bucuresti, ehipa dupa locul 3, cu 35 de puncte. In tur,la Turnu Magurele, a fost 3-1 pentru Turris.