Turris va juca primul meci din play-off contra FC Arges

Turris Turnu Magurele - FC Arges

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Liga a 2-a se pregateste de play-off. Pe 4 iulie se va juca primul din cele 5 jocuri care vor stabili ierarhia fruntasa a ligii secunde de fotbal. Turris Turnu Magurele va juca primul meci acasa, contra celor de la Campionii FC Arges.

Campionii FC Arges este primul adversar al lui Turris Turnu Magurele in play-off-ul Ligii a 2-a. FRF a stabilit astazi,prin tragere la sorti,programul celor 5 etape ale play-off-ului care va stabili ierarhia fruntaselor in aceasta editie de campionat a ligii secunde, si implicit, echipele care vor promova in Liga 1.Reamintim iubitorilor de fotbal ca play-off-ul se disputa intre primele 6 clasate la momentul intreruperii competitiei. Primele 3 vor juca 3 din cele 5 partide pe teren propriu. Clasata pe pozitia a 3-a, Turris va beneficia de aceasta decizie.
Dupa meciul din prima etapa contra celor de la Campionii FC Arges, Turris se va deplasa la Arad pentru a da piept cu UTA, liderul campionatului si principala candidata la promovare. Etapa a 3-a aduce un nou meci acasa, contra Petrolului Ploiesti;in runda a 4-a va veni la Turnu Magurele CS Mioveni, si, in ultima etapa, pe 1 august, Turris joaca in deplasare cu Rapid Bucuresti. Clasamentul va fi actualizat cu rezultatele din aceste ultime 5 runde în urma înjumătățirii punctelor acumulate până la data de 16 martie 2020.
Iata cum se prezinta clasamentul dupa injumatatirea punctelor:
•    AFC UTA Arad 25 de puncte
•    CS Mioveni 20 de puncte
•    AFC Turris-Oltul 20 de puncte
•    Campionii FC Argeş 19 puncte
•    FC Petrolul 19 puncte
•    Fotbal Club Rapid 19 puncte
Turris Turnu Magurele are sanse reale sa obtina promovarea in prima liga,acolo unde vor ajunge primele 2 clasate, iar locul 3 va sustine baraj contra locului 6 din play-out-ul Ligii 1. Daca primul loc pare aproape castigat de UTA ARAD(atat ca punctaj, cat si ca forta de joc aratata in sezonul regulat), mai ramene  locul al doilea(promovare directa), dar si locul al treilea care ofera sansa barajului.Turris poate fructifica si sansa jocurilor de pe teren propriu(turnenii sunt neinvinsi in meciurile de acasa), acolo unde ar putea fi sustinuti de circa 200 de spectatori la fiecare partida(conform indicatiilor FRF).
Turris se pregateste de 2 saptamani la baza din Turnu Magurele, de astazi echipa antrenata de Erik Lincar urmand sa inceapa pregatirile normale,cu intreg lotul de jucatori. Echipa a iesit ieri din cantonamentul impus de 14 zile unde s-au antrenat in numar redus si au facut 3 teste de Covid-19.