Ultimul meci al turului

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Runda a 13-a, ultima a turului de campionat din Seria a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice, a fost una cu ghinion pentru elevii lui Cristi Negru, care au inregistrat sambata o noua infrangere pe teren strain, de data aceasta in fata celor de la CS Visina Noua. A fost 3-2 pentru gazde, dupa ce rosiorenii reusisera sa deschida scorul chiar in debutul partidei.

Desi reusisera sa deschida scorul inca din minutul 7 prin Dragos Gheorghe, rosiorenii de la Sporting n-au reusit sa obtina nici un punct din deplasarea de la Visina Noua, meci contand pentru runda a 13-a, ultima a acestui tur de campionat. Pe fondul unui joc dominat de formatia rosioreana, gazdele au reusit totusi sa revina pana la pauza, prin reusita golgheterului Florin Aria. Primul sfert de ora al reprizei secunde a consemnat insa doua goluri ale gazdele, care au punctat in minutele 49 si 59 prin Ionut Badea, respectiv Florin Aria.

Rosiorenii n-au reununtat insa la lupta, reusind sa reduca din handicap prin Viorel Bocanete, in minutul 65. Insuficient insa pentru trupa pregatita de Cristi Negru, care a consemnat o noua infrangere pe teren strain.
La finalul meciului ,presedintele rosiorean a punctat inca o data deficientele echipei-lipsa unui atacant veritabil si a unor jucatori tineri care sa poata face diferenta.
Cu 15 puncte acumulate, Sporting Rosiori de Vede ocupa la finalul turului de campionat, pozitia a 9-a a clasamentului Seriei a 3-a a Ligii a 3-a fotbalistice.