Unde va juca Sporting Turnu?

Stadion Turnu-Magurele

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

O intrebare ii framanta pe microbistii din municipiul Turnu Magurele unde va juca echipa locala Sporting in turul de campionat al Ligii a 3-a fotbalistice? Stadionul municipal va intra din aceasta toamna in renovare, iar conducerea campioanei va trebui sa gaseasca o solutie pentru disputarea meciurilor de pe teren propriu.

Unde va juca din aceasta toamna campioana judeteana Sporting Turnu? In luna septembrie, Stadionul municipal din Turnu Magurele va intra in renovare, vechea arena fotbalistica a orasului urmand sa fie demolata ,in locul ei trebuind  sa fie construita o arena moderna. Un castig cert pentru oras, o situatie dificila pentru formatia campioana la debutul in Liga a 3-a.
Conducerea campioanei trebuie sa gaseasca asadar o solutie pentru problema lipsei unui stadion local care sa poata gazdui meciuri de Liga a 3-a.
Pana atunci insa, elevii lui Vali Badoi se bucura de cateva zile de vacanta, urmand ca pe 15 iulie echipa turneana sa se reuneasca in vederea pregatirii sezonului de toamna al Ligii a 3-a fotbalistice.