Unirea Branceni joaca sambata returul barajului de promovare la Liga 3

Meci de baraj

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

In primul meci, disputat pe 15 iunie la Branceni, campioana judetului a remizat, scor 0-0, contra celor de la Tractorul Cetate.
Saptamana trecuta, pe 15 iunie, au fost programate meciurile tur din cadrul barajului de promovare la Liga 3. Campioana judetului Teleorman a infruntat pe teren propriu campioana judetului Dolj, Tractorul Cetate.

Dupa un meci echilibrat, in care s-au remarcat pe rand portarii ambelor echipe, Unirea Branceni a terminat la egalitate, scor 0-0.  A fost de altfel singurul rezultat de egalitate la zero inregistrat in toate partidele de baraj programate sambata trecuta. Un rezultat echitabil, tinand cont de evolutia ostilitatilor din teren si de echilibrul aratat de cele doua echipe aspirante la promovare.
Returul este programat sambata, 22 iunie, cu incepere de la ora 17.30, pe stadionul comunal din Cetate. Se anunta una dintre cele mai interesante partide ale returului, atat datorita scorului alb din prima mansa, cat si datorita valorii apropiate ale combatantelor.
Unirea Branceni a castigat in premiera anul acesta campionatul judetean, si se afla pentru prima data in postura de candidata  la promovare in Liga a 3-a. Tractorul Cetate a dominat fotbalul doljean in ultimii ani, titlul din vara aceasta fiind al treilea din ultimii 4 ani. S-a oprit insa de doua ori in faza barajului de promovare, ratand de doua ori accederea la Liga 3. Dincolo de statistici si analize, totul se va juca sambata pe stadionul din Cetate, acolo unde se va pleca de la acel 0-0 inregistrat la Branceni.