Unirea Tiganesti a remizat, scor 2-2, cu Sporting Rosiori

Tiganesti - Rosiori

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Unirea Tiganesti a provocat sambata, al 6-lea rezultat de egalitate al liderului la zi al campionatului judetean de fotbal, Sporting Rosiori de Vede. Dupa un meci in care au condus de doua ori si s-au aflat in cea mai mare parte a timpului la carma jocului,gazdele de la Tiganesti regreta totusi ca nu au reusit sa castige toate cele 3 puncte.

Unirea Tiganesti a intrat sambata pe teren decisa sa faca un rezultat mare in fata unei echipe care in acest sezon  nu a cunoscut gustul infrangerii-Sporting Rosiori de Vede. Golurile semnate de Ionut Voicila si Catalin Manea le-au adus de doua ori in avantaj pe gazde, dar perseverenta si inspiratia lui Mitica Mosteanu au facut ca la final scorul sa arate egal, 2-2. Dupa 90 de minute care au facut o buna propaganda fotbalului,partida de la Tiganesti poate fi usor rezumata-gazdele s-au autodepasit, iar liderul Ligii a 4-a se gandeste mai mult la promovare.
La final, chiar daca jocul a fost condus de o brigada de arbitri straina, au existat totusi nemultumiri.
Dupa etapa de sambata, Sporting Rosiori isi pastreaza prima pozitie a clasamentului, cu  7 puncte avans fata de FCM Alexandria, in timp ce Unirea Tiganesti urca pe locul 4 al ierarhiei provizorii.