Young Steaua participa la turneul Brasov Indoor Cup 2017

Campionat fotbal

Fotbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Peste 100 de copii si juniori legitimati la Young Steaua Alexandria participa anul acesta la cea de-a 8-a editie a celui mai mare turneu de profil din S.E. Europei-“Brasov Indoor Cup”.

Deschisa pe 3 februarie, editia de anul acesta a turneului brasovean isi va trage cortina peste cea de-a 8-a editie pe data de 26 februarie.
 “Brasov Indoor Cup”, cea mai importanta competitie nationala de fotbal in sala dedicata copiilor si juniorilor, si una dintre cele mai importante din sud-estul Europei,  a ajuns anul acesta la editia cu numarul 8, o editie care a adus la Brasov aproximativ 220 de cluburi de fotbal cu activitate in sectorul copiilor si juniorilor. La prestigioasa competitie iau parte anul acesta si circa 109 copii si juniori de la clubul teleormanean YOUNG STEAUA ALEXANDRIA.
Castigarea de experienta in meciuri de inalt nivel constituie principala preocupare a staff-ului tehnic de la Young Steaua Alexandria.
Pe durata turneului activitatea de zi cu zi  continua in mod normal  la Young Steaua Alexandria.
Turneul este structurat pe 7 categorii de varsta, la finalul carora organizatorii vor rasplati cele mai bune echipe si jucatori.