CSM Alexandria

Primele turnee ale Diviziei A, Seriile A, B și C de handbal masculin se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie, la Cluj Napoca. Figură bună au făcut băieții antrenați de către Liviu Candidatu.

CS Medgidia - CSM Alexandria

Duminica, baietii pregatiti de Liviu Candidatu au avut un meci destul de greu contend pentru Etapa a Cincea a Seriei B, Divia A de Handbal Masculin. Acestia au pertdut in deplasare, in fata celor de la CS Medgidia, ecipa de pe locul 1 al Seriei B. hamdbalistii alexandreni, ocupa pozitia secunda.

Atletico Alexandria

Chiar daca nu a avut nici o sansa de calificare in primul esalon handbalistic al tarii, Atletico Alexandria incheie in aceasta vara unul dintre cele mai bune sezoane, daca nu cel mai bun sezon, al handbalului masculin din Teleorman, din ultimii ani. Alexandrenii au terminat sezonul regulat pe podium, si au luat parte la Turneul de promovare–retrogradare din Liga Zimbrilor.

CSM Alexandria

Victoria de saptamana trecuta contra celor de la Dobrogea Sud le-a adus handbalistilor alexandreni prima pozitie in Seria B a Diviziei A de handbal masculin. CSM Alexandria joaca maine pe teren propriu contra lui CSM Ploiesti, una dintre codasele seriei.

Alexandru Dedu

Adunarea Generala a Federatiei Romane de Handbal si-a ales pe 14 februarie, noua conducere. Castigator al turului 2 al alegerilor cu un singur vot  diferenta, fostul  si actualul presedinte Alexandru Dedu, are ca obiective ale noului mandat o serie de masuri si programe pentru incurajarea handbalului juvenil.

Mai multe articole...