Meci dificil pentru baietii lui Liviu Candidatu

CS Medgidia - CSM Alexandria

Handbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Duminica, baietii pregatiti de Liviu Candidatu au avut un meci destul de greu contend pentru Etapa a Cincea a Seriei B, Divia A de Handbal Masculin. Acestia au pertdut in deplasare, in fata celor de la CS Medgidia, ecipa de pe locul 1 al Seriei B. hamdbalistii alexandreni, ocupa pozitia secunda.

Meci destul de greu pentru băieții pregătiți de Liviu Candidatu, duminica  seară. Începând cu ora 17, aceștia au avut ca rivali, în deplasare,  pe cei de la CS Medgidia, într-un meci contând pentru Etapa a Cincea a Seriei B, Divizia A de Handbal Masculin.
După o primă repriză, care s-a încheiat la egalitate, scor 14 la 14, în a doua handbaliștii de la CSM Alexandria au avut ocazia să conducă, însă ghinionul a fost de partea lor. Astfel că, la final scorul de pe tabelă a arătat 31 de goluri încrise de CS Medgidia, iar pentru CSM Alexandria 28. 
Prin această victorie, cei de la Medgidia își mențin prima poziție a seriei, urmați pe locul secund de băieții pregătiți de Liviu Candidatu. Următorul meci pe care handbaliștii alexandreni îl vor avea, va fi duminică, 20 octombrie, acasă, la Sala Polivalentă.