Sezon reusit pentru Atletico Alexandria in divizia A seria A de handbal masculin

Atletico Alexandria

Handbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Chiar daca nu a avut nici o sansa de calificare in primul esalon handbalistic al tarii, Atletico Alexandria incheie in aceasta vara unul dintre cele mai bune sezoane, daca nu cel mai bun sezon, al handbalului masculin din Teleorman, din ultimii ani. Alexandrenii au terminat sezonul regulat pe podium, si au luat parte la Turneul de promovare–retrogradare din Liga Zimbrilor.

Liviu Candidatu, antrenorul celor de la Atletico Alexandria, apreciaza ca pozitiv sezonul handbalistic care tocmai s-a incheiat, asta in ciuda faptului ca teleormanenii nu au avut nici o sansa de promovare in Liga Zimbrilor, primul esalon al handbalului masculin de la noi din tara. Ramane insa clasarea pe locul al 3-lea al Diviziei A, Seria A , acolo unde alexandrenii , cu un total de 38 de puncte,s-au plasat in urma echipelor  din Bacau si Buzau. Necalificarea in prima divizie nu a mirat, si nu a suparat pe nimeni, tinand cont de marile diferente de buget dintre echipele care veneau din prima divizie , si contracandidatele lor din esalonul secund.
Dupa un sezon in care au fost printre fruntasii seriei, alexandrenii  vor aborda noul sezon cu ambitia de a repeta, cel putin, performanta din sezonul care tocmai s-a incheiat. Vor incerca sa se bazeze in continuare pe omogenitatea lotului .
Atletico Alexandria a rulat in sezonul 2017-2018 un lot de 15 jucatori, dintre care 4 jucatori sunt alexandreni. Pastrarea aceluiasi lot de jucatori  este principala prioritate pentru  conducere in pauza competitionala de vara.