Victorie pentru baietii pregatiti de Liviu Candidatu

CSM Alexandria

Handbal
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Primele turnee ale Diviziei A, Seriile A, B și C de handbal masculin se desfășoară în perioada 20-22 noiembrie, la Cluj Napoca. Figură bună au făcut băieții antrenați de către Liviu Candidatu.

Primul meci pe care handbaliștii de la CSM Alexandria, Seria B  l-au avut a fost împotriva celor de la CSM București, disputat pe 20 noiembrie. Băieții pregătiți de Liviu Candidatu au făcut figură bună, iar la final tabela arăta scorul de 27 la 19 pentru alexăndreni.
Handbaliștii de la CSM Alexandria au intrat în forță pe teren și pe 21 noiembrie, în meciul contra celor de la CSU Craiova. Degeaba au încercat doljenii să se impună. Au avut parte de o ploaie de goluri din partea elevilor lui Candiatu. Astfel că, la final, scorul a fost de 34 la 25.
În ultima zi a turneului, 22 noiembrie, CSM Alexandria a jucat cu CNOPJ București, începând cu ora 9:30. Si acest meci a fost castigat de handbalistii alexandreni. 38 la 18 a aratat tabela de marcaj.
In vara, la CSM Alexandria au avut loc schimbari. Au plecat de la echipa Stan Ioan, Simicu Claudiu, Micu Vali, Gusatu Radu, Totir Razvan si Tiberiu Moldovanu. In schimb au venit Chioreanu Claudiu, Voicu George, Stoian Silviu, Parus Tiberiu, Malasz Mihaly, Boriceanu Alexandru si Costea George.