Seminar Clubul Atac

Elevii Clubului “Atac” din Rosiorii de Vede au avut parte de un nou seminar. De aceasta data, pregatirea a fost la MMA, iar cel care a pregatit elevii a fost campionul mondial la acest sport de contact, Catalin Zmarandescu.

Cătălin Zmărăndescu

Aflat la un seminar de MMA la Clubul „Atac” din Rosiorii de Vede, fostul luptator, Catalin Zmarandescu, ne-a declarat ca are radacin din Teleorman. Parintii acestuia locuiesc in localitatea Orbeasca.

Sportivii Clubului Atac

De 2 zile incarcate au avut parte sambata si duminica sportivii Clubului Atac din Rosiorii de Vede. Acestia au participat la Campionatul European de Jujutsu Brazilian si la Campionatul National de Grappling cu kimono si fara. La ambele competitii sportivii au urcat pe poidium, aducand acasa noi medalii.

Clubul Seiken

20 sportivi de la Clubul SEIKEN din Turnu Magurele vor participa la inceputul lunii martie la Campionatul National de Karate Shotokan(WSF), gazduit de orasul Targu Secuiesc. Pe langa medaliile puse in joc, miza campionatului national este una mare: sportivii medaliati vor obtine dreptul de participare la campionatul mondial.

Cupa Kogeki

70 de sportivi ai Clubului “Atac” din Roșiorii de Vede au participat la o nouă competiție. De această dată întrecerea a avut loc acasă, în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Dan Berindei”.

Karate

Zeci de copii din Alexandria se antrenează zilnic, la un curs de karate, susținut de un tânăr alexăndrean pasionat de sport.

Mai multe articole...