Cupa Kogeki

70 de sportivi ai Clubului “Atac” din Roșiorii de Vede au participat la o nouă competiție. De această dată întrecerea a avut loc acasă, în sala de sport a Școlii Gimnaziale “Dan Berindei”.

Sportivii Clubului Atac

De 2 zile incarcate au avut parte sambata si duminica sportivii Clubului Atac din Rosiorii de Vede. Acestia au participat la Campionatul European de Jujutsu Brazilian si la Campionatul National de Grappling cu kimono si fara. La ambele competitii sportivii au urcat pe poidium, aducand acasa noi medalii.

Clubul Seiken

20 sportivi de la Clubul SEIKEN din Turnu Magurele vor participa la inceputul lunii martie la Campionatul National de Karate Shotokan(WSF), gazduit de orasul Targu Secuiesc. Pe langa medaliile puse in joc, miza campionatului national este una mare: sportivii medaliati vor obtine dreptul de participare la campionatul mondial.

Karate

Zeci de copii din Alexandria se antrenează zilnic, la un curs de karate, susținut de un tânăr alexăndrean pasionat de sport.

Ancuta Zmeu

Elevii Clubului Sportiv Scolar Alexandria, au particpat la un nou campionat de judo, ce s-a desfasurat la Timisoara. In urma rezultatelor, Ancuta Zmeu a obtinut titlul  de campioana nationala a Romaniei la under 11.

Mai multe articole...