Catalin Zmarandescu are radacini teleormanene

Cătălin Zmărăndescu

Judo
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Aflat la un seminar de MMA la Clubul „Atac” din Rosiorii de Vede, fostul luptator, Catalin Zmarandescu, ne-a declarat ca are radacin din Teleorman. Parintii acestuia locuiesc in localitatea Orbeasca.

Multi il stiu ca cel mai bun luptator de MMA din tara, si a dovedit asta de nenumarate ori. Fostul luptator, Catalin Zmarandescu, are in palmares o multime de titluri mondiale si nationale, insa putin stiu un lucru. Aflat luni la un seminar de MMA la Clubul „Atac” din Rosiorii de Vede, Zmara ne-a declarat ca are radacini teleormanene. Mai mult, Cătălin Zmărăndescu a mărturisit că vine în județ în fiecare lună, la parintii care locuiesc in comuna Orbeasca.
Cătălin Zmărăndescu este cunoscut în România și în lume pentru performanțele sale sportive: primul campion european dat de România în artele marțiale, campion european și mondial MMA, campion european la box și unul dintre cei mai bine cotați luptători ai promoției Local Kombat.
A devenit și mai cunoscut în țară atunci când a fost angajat ca bodyguard de Gigi Becali. De doi ani s-a retras din lumea sporturilor de contact, dar nu a renunțat la pasiune. Și-a deschis o academie la Târgoviște și este antrenor. În Anglia, unde a locuit mai mulți ani, a fost poreclit “The Legend”. Tot acolo și-a obținut licența de antrenor, dar a ales să se întoarcă în România.