Clubul Seiken participa la Campionatul national de karate Shotokan WSF

Clubul Seiken

Judo
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

20 sportivi de la Clubul SEIKEN din Turnu Magurele vor participa la inceputul lunii martie la Campionatul National de Karate Shotokan(WSF), gazduit de orasul Targu Secuiesc. Pe langa medaliile puse in joc, miza campionatului national este una mare: sportivii medaliati vor obtine dreptul de participare la campionatul mondial.

O adevarata delegatie va deplasa anul acesta clubul turnean SEIKEN la Campionatul National de Karate Shotokan(WSF), organizat de Federatia Romana de Karate, competitie care se va desfasura in zilele de 2 si 3 martie la Targu Secuiesc. 20 de sportivi de la Seiken Turnu Magurele, sportivi cu varste intre 6-18 ani, vor lupta astfel pentru  medalii  in probele de kata si  kumite, individual si pe echipe. Medalii foarte valoroase, tinand cont ca primele 3 locuri la campionatul national asigura calificarea pentru Campionatul Mondial, acolo unde clubul turnean a castigat anul trecut o medalie de argint.
Campionatul National nu este insa singura provocare importanta anul acesta pentru Seiken Turnu Magurele, club care pregateste editia a 2-a a Cupei Turis, competitie la care sunt asteptati in aceasta vara peste 200 de sportivi, de la cluburi prestigioase.
Sportivii turneni pleaca la drum cu sperante si ambitii, tinand cont ca anul trecut, clubul de la malul Dunarii a deplasat 11 sportivi la campionatul national, reusind nu mai putin de 11 medalii in diferitele sectiuni ale competitiei.