Judokanii de la CSS Alexandria, au triumfat din nou

Zaharia Theodora

Judo
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Copiii de la judo din cadrul Clubului Scolar Sportiv Alexandria, s-au aflat din nou pe podium. De la ultimul concurs ce s-a desfasurat in perioada 5-6 decembrie la Bucuresti, acestia au adus acasa 6 medalii de aur, una de argint si 4 de bronz.

În perioada 05-06 decembrie , 35 de judokanii din cadrul  CSS Alexandria, antrenati de i profesori Giurgiuveanu Ion, Ghinea Valeriu si Mihăită Matei  au participat la Festivalul Românesc de Judo. Competitia, care a fost organizată de Directia pentru Sport si Tineret a Municipiului Bucuresti si Asociatia Municipală de Judo Bucuresti, a reunit, în total, 550 de tineri sportivi de la 45 de cluburi din trei state: România, Portugalia si Republica Moldova. La finalul turneului, judokanii din Alexandria s-au aflat din nou pe podium. Acestia au adus acasa 6 medalii de aur, o medalie de argint si 4 medalii de bronz.
Cele 6 medalii de aur au fost obtinute de Vârtopeanu George, Chiar Livia, Stoiasn Anisia, Zaharia Theodora, Costache Mihai, Bădescu Olivia. Arginut a fost adus acasa de Zmeu Ancuta, iar bronzul a fost luat de Iconaru Eduard, Văduvoiu Florin, Preda Monica si Filip Robert.