Judokanii de la CSS din nou pe podium

CSS Judo

Judo
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Tinerii judokani ai Clubului Sportiv Scolar Alexandria, au urcat din nou pe podium. La ultima competitie Memorialulu „Eduard Cristescu” – Kimonoul de aur, acestia au obtinut 20 de medalii.

La ultima competitie la care au participat, Memorialulu „Eduard Cristescu” – Kimonoul de aur, tinerii judokani ai Clubului Sportiv Scolar Alexandria, au fost din nou la inaltime. La competiție au participat peste 200 de sportivi de la cluburi de judo din Pitești, Mioveni, Ploiesti, Brebu, Târgoviște, Giurgiu, București, Alexandria și Sviștov (Bulgaria). În cadrul acestei competiții, judokanii teleormăneni, antrenați de profesori Giurgiuveanu Ion, Ghinea Valeriu și Mihăiță Matei, au obținut 20 de medalii dintre care: 7 medalii de aur, 8 medalii de argint și 5 medalii de bronz.
La finalul competiției, clubul CSS Alexandria – Judo, cu cele 20 de medalii cucerite, s-a clasat pe locul al treilea pe echipe.
CSS Alexandria – Judo organizează anual această competiție în memoria judokanului Eduard Cristescu, care a trecut în neființă la data de 30 octombrie 2010, la numai 14 ani. În momentul morții sale, Edy era campion national de judo la categoria U15 si vicecampion balcanic.