Medalie de argint la Campionatul mondial pentru o tanara sportiva de la Seiken Turnu-Magurele

Sara Ionela Argatu

Judo
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

9 sportivi a avut calificati Clubul “SEIKEN” Turnu Magurele la Campionatul Mondial de karate shotokan gazduit de orasul Varna, Bulgaria. Probleme financiare au facut insa ca delegatia clubului turnean sa contina doar 3 sportivi.

Dintre acestia, Sara Ionela Argatu a reusit sa obtina medalia de argint in proba de kumite a categoriei sale de varsta.
Cel mai nou club de karate al municipiului Turnu Magurele face pasi mari catre lumea buna a disciplinei sale sportive. Astfel, la sfarsitul lunii trecute, “SEIKEN”  Turnu Magurele a participat cu 3 sportivi la Campionatul Mondial de karate shotokan, gazduit de Varna, Bulgaria. Desi initial clubul trebuia sa deplaseze nu mai putin de 9 sportivi, problemele financiare au facut ca delegatia sa contina doar 3. Dintre acestia, Sara Ionela Argatu(8 ani) a reusit medalia de argint in proba de kumite a categoriei sale de varsta.
Instructorul de la “SEIKEN” Turnu Magurele deplange starea financiara precara in care se gasesc multe dintre cluburile mici.
Urmatoarea competitie majora in care vor fi  angrenati sportivii de la “SEIKEN” Turnu Magurele va fi probabil Cupa Nationala, competitie care va selecta sportivii pentru campionatele europene de profil.