Sportivii Clubului Atac din Rosiorii de Vede din nou pe podium

Sportivii Clubului Atac

Judo
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

De 2 zile incarcate au avut parte sambata si duminica sportivii Clubului Atac din Rosiorii de Vede. Acestia au participat la Campionatul European de Jujutsu Brazilian si la Campionatul National de Grappling cu kimono si fara. La ambele competitii sportivii au urcat pe poidium, aducand acasa noi medalii.

Sambata, prima zi de competitie pentru karatistii Clubului Atac, a fost una cu o miza destul de mare. Acestia au participat la Campionatul European de Jujitsu Brazilian. Rezultatele au fost urmatoarele: Constantin Darius locul 3 la categoria 10 ani, Florentina Cîrnaru loculu 2, categoria 12 ani, Vlad Grigore locul 2 la categoria 14 ani, auras Sali locul 2 junir mic, Soare Guta locul 2 junior mare, Tulica Claudiu locul 4 seniori, Stefan Ciobanu locul 3 la seniori +100 si Sorin Constantin locul 2 la master.
Duminica, aceeasi sportivi ai Clubului Atac au participat la Campionatul National de Grappling cu si fara kimono. Astfel, Mavru Ana Maria a obtinut locul 2 cu kimono si 3 fara, categoria senioare, Stefan Ciobanu, locul 2 cu kimono si 3 fara seniori, Andrei Coman locul 3 cu kimono, categoria juniori mari, iar Auras Sali a obtinut locul 3 la kimono si locul 2 fara juniori mici.
In curand, sortivii vor participa la campionatele mondiale.