Andrei Mierlea a intrat in lotul nationalei U-15 a Romaniei

Andrei Mierlea

Juniori
Tipografie
  • Mai mic Mic Mediu Mare Mai mare
  • Default Helvetica Segoe Georgia Times

Pentru Andrei Mihai Mierlea, drumul de la Zimnicea la clubul madrilèn Rayo Vallecano si de acolo la nationala Romaniei under 15 ani, a inceput in anul 2008, atunci cand tanarul junior al nationaleI s-a mutat cu familia in Spania.

Avea atunci 8 ani, iar dupa cativa ani petrecuti la echipe mai mici, a facut pasul la Rayo Vallecano si de acolo la reprezentativa nationala a Romaniei.
Andrei Mierlea, junior cadeti 1 la clubul spaniol Rayo Vallecano, joaca fotbal de cand se stie, primii pasi facandu-i la Zimnicea, la clubul local “Dunarea”. A urmat apoi in anul 2008 plecarea impreuna cu familia in Spania. Ajunge dupa cativa ani la grupele de juniori ale lui Rayo, iar incepand din aceasta toamna a intrat si in vederile lui Gabriel Manolache, selectionerul nationalei under 15 ani. Selectionat la primul trial efectuat de FRF in afara granitelor tarii, Andrei a intrat de astazi in cantonamentul nationalei de la Mogosoaia, care se pregateste pentru cele 2 jocuri amicale cu reprezentativa similara a Republicii Moldova, programate pentru 28 si 30 octombrie, la Galati.
Desi vine periodic in Romania, la Zimnicea, acolo unde are prieteni si rude, Andrei va continua totusi fotbalul in Spania.

 

Meteo

Meteo

0°C

Alexandria

Cloudy

Humidity: 100%

Wind: 20.92 km/h

  • 04 Jan 2019

    1°C -3°C

  • 05 Jan 2019

    0°C -5°C